• Over mij

  Mijn moto: "Verrijking door verbinding"

  Kernwoorden: bewustwording, deskundigheid, kracht/effect, beweging

  Ik ben Bianca Kruijs, trainer/procesbegeleider, pedagoog en trotse eigenaar van Kruijs Advies & Training.

  Na mijn HBO-opleiding Pedagogiek in Rotterdam heb ik jarenlange ervaring opgedaan als pedagogisch adviseur. Naast de opvoedspreekuren verzorgde ik ook cursussen en thema-bijeenkomsten over opvoeden. In die tijd is ook mijn passie voor het trainersvak ontstaan.

  Als trainer lever ik een bijdrage aan een wereld waarin we opkomen voor kwetsbare kinderen/mensen. Ik doe dat door (heftige) gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken en het taboe te doorbreken.

  Ik verzorg nu al meer dan 15 jaar met veel enthousiasme trainingen/workshops en wordt ingezet als procesbegeleider op teams die in een verandertraject zitten. Ook verzorg ik regelmatig colleges op HBO's en universiteiten, zodat ook de toekomstige professional weet hoe te handelen bij signalen of een vermoeden van huiselijk geweld.

  Ik vind het belangrijk dat de deelnemers aan de trainingen zich bewuster worden van hun handelen en dat zij (meer) handvatten krijgen om er in de praktijk direct mee aan de slag te kunnen gaan.

  Ik ben daarin een echte OEN (open en nieuwsgierig). Ik ga uit van het positieve en de kracht in de mens en zorg ervoor dat tijdens de training wordt aangesloten bij de al aanwezig deskundigheid en ervaring van de deelnemers en sluit daarbij aan. Ik daag de deelnemers uit om een stap te zetten in hun persoonlijke groei. 

 • LinkedIn